E lënë vajzën të notojë me peshkaqenë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 10-07-2012

0

Dy prindër janë etiketuar si të papërgjegjshëm, pasi e kanë lënë vajzën e tyre pesëvjeçare që të notojë me peshkaqenë.

David dhe Elana Barnes nga Connecticut e vunë në rrezik vajzën e tyre Anaia gjatë pushimeve në Bahamas. Çifti ka thënë se ishin të vetëdijshëm për rrezikun dhe janë shprehur të lumtur që, sipas tyre, vajza ishte e sigurt gjatë aventurës.

Vajza katër vite fotografohet çdo ditë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 03-11-2011

0

Kjo vajzë në katër vitet e fundit ka fotografuar veten çdo ditë, ndërsa tash këto fotografi i ka kthyer në një video e cila është bërë sensacion në YouTube. Videoja zgjatë 41 sekonda, ndërsa deri më tash atë e kanë parë mbi tre milionë veta.

Vajza ka përfshirë periudhën e fotografimit prej 29 shtatorit 2006 deri më 12 maj 2011. Kur të shihen fotografitë me radhë, shihet transformimi i saj prej një studente jo fort të sigurt në veten në një vajzë të re të sofistikuar.

Vajza që ec vetëm mbrapshtë

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 09-11-2009

1

Vajza që ec vetëm mbrapshtë Një vajzë 25 vjeçare është diagnostifikuar me një sëmundje të rrallë “distonia” , e cila është një sëmundje e kontraktimeve  të muskujve pa dëshirën tonë.

Në këtë rast kjo vajzë mund të ec vetëm prapa. Ajo gjithashtu ka pengesa të mëdhaja gjatë të folurit,mirëpo kjo asaj i ndodh gjersa ec normalisht,apo rrin në një vend.

Në qoftëse ajo fillonm të ecë mbrapshtë,apo të vrapojë,çdo gjë rregullohet. 

Gjinjtë e mëdhenj shokojnë Kinën

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 28-10-2009

0

Gjinjtë e mëdhenj shokojnë Kinën Prindërit dhe arsimtarët në Kinë janë duke protestuar pasi që një skulpturë që paraqet një vajzë të hollë me gjinj të mëdhenj është vendosur në një park qyteti.

News Express” njofton se prindërit kanë protestuar kundër vendosjes së kësaj skulpture në qytetin Foshan të provincës Guangdong, pasi që ata e konsiderojnë këtë vepër si mjaft të turpshme.

“Parku ka qenë një vend i shkëlqyer për familjet, ndërsa tani ajo që tërheq më së shumti djalin tim janë gjinjtë e mëdhenj.

Nena humbet shikimin per dy vajzat

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 01-10-2009

0

SHBA, nena humbet shikimin per dy vajzatShume prinder thone se i kane femijet si “driten e syve” por ne SHBA nje mama e ka sakrifikuar edhe driten e syve per te shpetuar dy vajzat e saj.

Prej dy vjetesh ajo nuk shikon fare dhe ka hequr dore nga trajtimi i semundjes per te kuruar te bijat, te cilat vuajne nga e njejta semundje.

Pasi nderpreu kurimin, ajo nuk arrinte te shikonte as nje fije drite. 48 vjecarja Monique Zimmerman-Stein vuan qe prej lindjes nga sindroma Stickler, nje semundje gjenetike qe demton retinen.

Vajza e lindur më 9.9.2009,dhe e motra e lindur 8.8.2008

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 14-09-2009

1

Vajza e lindur më 9.9.2009,dhe e motra e lindur 8.8.2008Vajza e lindur më 9.9.2009 ka motër të lindur më 8.8.2008

Në Arkansas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës jeton një çift i cili asnjëherë nuk do të mund t’i harrojë ditëlindjet e fëmijëve të tyre.

Andy e Alison Miller janë bërë me vajzën e tyre Molly Reid më 9 shtator të vitit 2009 (9.9.2009), derisa kanë edhe një vajzë me emrin Campbell, të lindur më 8 gusht 2008 (8.8.2008).

Millerët kanë thënë se nuk planifikojnë që fëmijën e tyre të tretë ta lindin më 10 tetor 2010 (10.10.2010).