Të pish me vesh

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 14-05-2013

0

Te pish me veshNë një video të publikuar në internet shihet një femër duke ‘pirë’ birrën përmes veshit.

Në xhirimin e realizuar në Çeki shihet vajza, e cila vendos kashtën në vesh dhe pi birrën nga gota.

Ka të tillë që besojnë se kjo ka ndodhur në të vërtetë, ndërsa të tjerët thonë se bëhet fjalë për një mashtrim.

Komentoni këtë kuriozitet