Twitter shmang telefonin e kuq

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 26-06-2010

0

Twitter mund të zëvendësojë mes SHBA-së dhe Rusisë, telefonin e kuq, linja direkte mes dy krerëve të shtetit gjatë Luftës së Ftohtë.

Dje Obama ka bërë shaka mbi faktin se me presidentin rus Dmitri Medvedev kanë mundësinë të komunikojnë nepërmjet rrjetit social:

“Në këtë pikë mund të shmangim telefonat e kuq”.

Medvedev ka vizituar dje Silicon Valley dhe ka dërguar “tweet”-in e parë në shtabin e përgjithshëm të Twitter-it.

Komentoni këtë kuriozitet