U rrah e mbet pa fustan

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 27-04-2013

0

U rrah e mbet pa fustanSe pse janë rrahur këto dy italiane, këtë nuk e dimë.

Por, për “kënaqësinë” e të gjithëve, rrahja përfundoi ashtu që njëra femër ia shqeu tjetrës fustanin. I dashuri – i vajzës tashmë pa fustan – ia vuri xhaketën krahëve dhe e hipi në skuter…

Komentoni këtë kuriozitet