UFO-t kanë zbritur në Tokë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 11-04-2011

0

Ai që beson në ekzistencën e UFO-ve, tashmë ka edhe një arsye më shumë për ta bërë këtë gjë. Faqja e FBI-së ka publikuar disa dokumente në të cilat bëhet e ditur se jashtëtokësorët janë vëzhguar në New Mexico, në aksidentin e famshëm të Roswell-it.

Raporti i FBI-së, i datës 22 mars 1950 dhe i formuluar nga agjenti Guy Hottel, citon një burim të aviacionit amerikan i cili pohon se tre disqe fluturuese me diametër 16 metra janë gjetur në New Mexico pasi kanë rënë për shkak të interferencave elektronike të provokuar nga radarët e ushtrisë.

“Cdo disk kishte tre jashtëtokësorë të gjatë 1 metër dhe ishin të veshur me kostume metalike”, lexohet në raport.

Komentoni këtë kuriozitet