Vajza e lindur më 9.9.2009,dhe e motra e lindur 8.8.2008

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 14-09-2009

1

Vajza e lindur më 9.9.2009,dhe e motra e lindur 8.8.2008Vajza e lindur më 9.9.2009 ka motër të lindur më 8.8.2008

Në Arkansas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës jeton një çift i cili asnjëherë nuk do të mund t’i harrojë ditëlindjet e fëmijëve të tyre.

Andy e Alison Miller janë bërë me vajzën e tyre Molly Reid më 9 shtator të vitit 2009 (9.9.2009), derisa kanë edhe një vajzë me emrin Campbell, të lindur më 8 gusht 2008 (8.8.2008).

Millerët kanë thënë se nuk planifikojnë që fëmijën e tyre të tretë ta lindin më 10 tetor 2010 (10.10.2010).

Alison Miller i ka thënë një stacioni televiziv lokal në Arkansas se ajo dhe bashkëshorti i saj kanë ndërmend të pauzojnë pak në krijimin e trashëgimisë së tyre.

Komentet (1)

shum itersat kjo histori paqin shendet dhe lumturi ne jet

Komentoni këtë kuriozitet