Vajza katër vite fotografohet çdo ditë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 03-11-2011

0

Kjo vajzë në katër vitet e fundit ka fotografuar veten çdo ditë, ndërsa tash këto fotografi i ka kthyer në një video e cila është bërë sensacion në YouTube. Videoja zgjatë 41 sekonda, ndërsa deri më tash atë e kanë parë mbi tre milionë veta.

Vajza ka përfshirë periudhën e fotografimit prej 29 shtatorit 2006 deri më 12 maj 2011. Kur të shihen fotografitë me radhë, shihet transformimi i saj prej një studente jo fort të sigurt në veten në një vajzë të re të sofistikuar.

Në video ndodh që disa bluza dhe veshje të paraqiten herë pas here, por më së shumti vajza ka eksperimentuar me frizurën. Emri i vajzës tash për tash është i panjohur, ndërsa në YouTube ajo është paraqitur si “Madandcrazychild”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1llHXUfEdrI&feature=player_embedded

Komentoni këtë kuriozitet