Yoga Dogs 2010

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 30-10-2009

0

Yoga Dogs 2010Quhet “Doga” dhe eshte versioni i Joges per qente. Eshte shpikur shtate vite me pare dhe po perhapet me shpejtesi ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Dhe mesa duket rezultatet nuk mungojne…

Ne foto ‘atletet’ marrin pozicione ne kalendarin “Yoga Dogs 2010”.
Kjo pune eshte bere me shume durim, me ndihmen e Photoshop, nga dy ish-instruktore jogeje ne SHBA, Dan e Alejandra Borris.

Shijoni fotot e miqve me kater kembe qe marrin pozicione ‘te verteta’ joge!

Komentoni këtë kuriozitet