Zbuloni Sam-in, macen me vetulla qe po cudit boten

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 02-02-2013

0

macjaFotot e saj janë publikuar ne Instagram qe ne mesin e dhjetorit qe kaloi dhe tashme ajo marre 9.500 abonime. Sam-i nuk veçohet për sjelljen e saj apo për pozat qe merr, por për vetullat e saj te zeza, ndërkohë qe trupin e ka tërësisht te bardhe. Ato janë te baraslarguara nga njëra-tjetra dhe forma e tyre tregon gjithmonë sikur macja është e çuditur.

Komentoni këtë kuriozitet